Pitch & Putt Koekange gaat verder onder de naam Buitengoed Weerwille

Pitch & Putt Koekange is weer open en gaat met verder onder de naam Buitengoed Weerwille. Eigenaar Erik Jorritsma heeft in Eric en Aja de Boer uit Ruinen twee enthousiaste mede-eigenaren gevonden. „We gaan de komende jaren meerdere activiteiten toevoegen en vinden deze naam passender”, aldus Eric de Boer.

„Met de grootste uitbreiding starten we komende winter, namelijk de realisatie van een Bed en Breakfast met drie kamers. Eerst wordt de deel van de boerderij opgeknapt. Die wordt ingericht voor feesten en partijen voor grotere groepen.”

Voor dit seizoen hebben de ondernemers de horeca aangepakt en verplaatst binnen het pand. Daar is onder andere een vergaderzaal gerealiseerd voor maximaal 24 personen. Het nieuwe terras, dat uitzicht heeft over de baan, wordt dit seizoen de trekker en is ook voor gasten die niet de baan op willen.

Ballen zoek

Ook de golfbaan is flink onder handen genomen. Erik Jorritsma, oprichter van de Pitch & Puttbaan in 1998 beaamt dit. „In mijn ogen was de baan door het hoge gras, waarin veel ballen zoek raakten, de laatste jaren te lastig geworden voor de gemiddelde bezoeker. Daar hebben we in samenwerking met een externe specialist in de aanloop naar het seizoen flink aan gewerkt. De baan ligt er inmiddels zoveel beter bij, dat we het bijna weer een pareltje kunnen noemen.” Op het achterste deel van de baan kan ook het populaire Footgolf gespeeld worden.

De horeca wordt aangestuurd door Aja de Boer. Ze heeft er enorm veel zin in na een winter van flink klussen. „De accommodatie is in een nieuw jasje gestoken. Het was even doorpakken, maar nu zijn we klaar voor het seizoen. Er is een kleine menukaart voor gebak, een lunch of borrelhap. We hopen veel nieuwe, maar ook oude bezoekers terug te zien in onze gezellige huiskamer of op het terras.”

De golfbaan en bijbehorende horeca zijn sinds 1 april weer geopend. Info op https://buitengoedweerwille.nlFoto: Erik Jorritsma (links) heeft in Eric en Aja de Boer twee mede-ondernemers gevonden. Bron: Meppeler Courant

Scroll naar boven

Buitengoed Weerwille

Chat met Aja

Hallo👋, ik zag dat je onze website een bezoekje hebt gebracht. Bedankt voor je interesse!

Als je meer informatie wil of vragen hebt, sta ik samen met mijn collega's klaar om je te helpen. Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

1