Pitch & Putt

Pitch & Putt op Buitengoed Weerwille in Ruinerwold

Pitch & Putt golf is golf voor iedereen. Dit maakt Pitch & Putt uniek want je kunt het ook zonder golfervaring doen. De baan bestaat uit 18-holes en is voor elk niveau een uitdaging.

Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen 35 en 70 meter. Door deze ‘korte’ afstanden, is het spel geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar.

Gezellig en sportief uitje

Erop uit met vrienden, familie of met je collega’s? Kom een rondje golf spelen. Succes gegarandeerd. In kleine groepjes gaan jullie de competitie aan. De buitenlucht, uitdaging en competitie zorgen voor een aantal gezellige en sportieve uurtjes. Maak de belevenis compleet met een hapje en/of drankje.

Gevorderden

Voor de gevorderde golfer is de Pitch & Putt baan een perfecte trainingslocatie om de techniek te verbeteren. Door de vele kleine afstanden ben je continu bezig met het korte spel.

Het is ook mogelijk om een lidmaatschap af te sluiten. Kijk op onze pagina prijzen voor de mogelijkheden.

 

Nu ook Pitch & Putt-lessen bij Buitengoed Weerwille

Wij hebben Pitch & Putt Pro Rinus Huberts aangetrokken om Pitch & Putt lessen te gaan verzorgen bij Buitengoed Weerwille

Hij biedt lessen aan voor beginners en gevorderden, zowel individueel als in groepen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rinus via telefoonnummer 06 2221 1912 of emailadres Rin.Huberts@planet.nl

Pitch & Putt Golf staat voor:

  • golf voor iedereen vanaf 8 jaar
  • 9-holes of 18-roles ronde
  • sportieve activiteit
  • vrienden-, familie- of bedrijfsuitje
  • geschikte training voor gevorderden
  • all-in prijs (golfspel, materialen, instructie)
Scroll naar boven

Buitengoed Weerwille

Chat met Aja

Hallo👋, ik zag dat je onze website een bezoekje hebt gebracht. Bedankt voor je interesse!

Als je meer informatie wil of vragen hebt, sta ik samen met mijn collega's klaar om je te helpen. Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

1